Fermín ha brillat i ha marcat un doblet amb Espanya als quarts (EFE)

Fermín guia Espanya cap a les semifinals dels Jocs Olímpics de París (0-3)

El blaugrana ha brillat en la victòria dels de Santi Denia contra el Japó amb dos gols i ha aconseguit el bitllet per a la pròxima ronda dels Jocs Olímpics
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Jocs Olímpics
  • Davant el Japó Santi Denia ha deixat enrere les rotacions i ha apostat per un onze més semblant a l'equip que va sumar les dues primeres victòries als Jocs.
  • Als 11 minuts la selecció espanyola s'ha avançat amb un golàs de Fermín des de la frontal, el primer que encaixava el Japó als Jocs Olímpics.
  • Espanya ha dominat els minuts inicials, però, de mica en mica, el Japó s'ha situat i ha vist porteria a través d'Hosoya. El VAR, però, ha anul·lat el gol per un fora de joc molt rigorós.
  • Cubells amb glaçons i esponges per hidratar-se.
  • A la pausa d'hidratació ha destacat la imatge dels nipons amb cubells amb glaçons i esponges per refrescar-se.
  • Abans del descans, hi ha hagut un xut de falta del Japó i Ohata, amb una rematada de cap, ha enviat la pilota al pal.
  • A la represa, ha tornat a aparèixer Fermín. Primer, amb aquest avís. I després, amb un altre golàs en rematar una acció de córner des de la frontal. Els japonesos no s'han rendit i han seguit buscant el gol. Fins al punt que han enviat una segona pilota al pal. El 0-3 no s'ha mogut i el triomf i el bitllet per a les semifinals ha estat per a Espanya.