Lamine Yamal i el seu pare Mounir Nasraoui en una imatge d'arxiu
Futbol

Ferit greu el pare de Lamine Yamal després d'una baralla a Mataró

Els Mossos d'Esquadra ja han detingut quatre persones implicades en l'apunyalament del pare del futbolista

Redacció Esport3Actualitzat

El pare de Lamine Yamal, Mounir Nasraoui, va ser apunyalat dimecres a la nit, cap a les 21.10, en un pàrquing de Mataró, segons va avançar La Vanguardia i han confirmat fonts policials a TV3. Nasraoui va ser traslladat a l'Hospital Can Ruti de Badalona i el seu pronòstic és greu.

La unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra de Mataró es va fer càrrec del cas i, en col·laboració amb la policia municipal de la localitat, va poder localitzar diversos testimonis de l'incident i va detenir tres persones relacionades amb aquests fets per temptativa d'homicidi.

Els Mossos d'Esquadra han detingut una quarta persona implicada en l'apunyalament del pare del jugador del Barça. La policia ja està prenent declaració a les persones detingudes. També declararan diversos testimonis i el mateix Nasraoui, tot i que espera fer-ho quan estigui més recuperat.

L'agressió podria derivar d'una baralla anterior per motius que es desconeixen, en què podria haver-se vist involucrat el pare de la jove promesa futbolista del Barcelona.

 

Lamine visita el seu pare a l'hospital

El futbolista Lamine Yamal ha visitat aquest dijous el seu pare, Mounir Nasraoui, a l'hospital de Badalona on està ingressat després de l'apunyalament al barri mataroní de Rocafonda.

El jugador del Barça, ​​aquest matí, ha participat amb normalitat a l'entrenament matinal de l'equip de Hansi Flick, i després, s'ha desplaçat fins al centre hospitalari per visitar el seu pare.
El pare de Lamine encara està ingressat a l'hospital universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, ​​amb ferides de diversa consideració, encara que no es tem per la seva vida.

El gest d'escalf del Barça cap a Lamine Yamal

El Barça ha volgut dedicar una publicació a Lamine Yamal que, tot i no esmentar l'incident patit pel seu progenitor, s'entén com un gest de suport cap al jove futbolista blaugrana:

El pare de Lamine Yamal també ha dues publicacions a les xarxes en què agraiex el suport i explica que es troba millor:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOUNIR (@hustle_hard_304)

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut