Federer després de vèncer Sonego (REUTERS)
Tenis

Federer triomfa en el seu retorn al Roland Garros

El mataroní Albert Ramos ha caigut a la primera ronda del torneig contra el serbi Laslo Djere per 6-3, 6-2, 7-6(2)

Actualitzat

Després de tres anys d'absència, el suís Roger Federer ha aconseguit un triomf sense dificultats al Roland Garros i ha vençut l'italià Lorenzo Sonego, número 73 del rànquing, per 6-2, 6-2 i 6-4.

 

20 anys després del seu debut a la terra batuda, el suís, de 37 anys, ha tornat a comprovar que continua sent el més estimat pel públic francès que ha omplert la pista central per veure el matx.

Federer ha demostrat que els problemes físics que el van obligar a retirar-se del passat torneig de Roma són història desfent-se sense problemes d'un rival que amb només 23 anys ha començat nerviós, tot i el seu triomf a Marràqueix.

A la segona ronda, Federer s'enfrontarà a l'alemany Oscar Otte, que es va desfer a la primera ronda del tunisià Malek Jaziri per 6-3, 6-1, 4-6 i 6-0

El grec Stefanos Tsitsipas, cinquè favorit al Roland Garros, s'ha desfet de l'alemany Maximilian Marterer, 110 del món, per 6-2, 6-2 i 7-6(4). Tsitsipas va derrotar fa dues setmanes Rafa Nadal a les semifinals del Masters 1000 de Madrid.

Nadal s'enfrontarà aquest dilluns a l'alemany Nadal Hanfmann, que jugarà el seu segon partit en un Grand Slam, després del que va disputar l'any passat a l'Open dels Estats Units. El manacorí arriba amb confiança després d'haver-se imposat a Djokovic a la final de Roma.

 

Anar al contingut