Fabio Quartararo sortirà des de la pole aquest diumenge

Fabio Quartararo guanya una sorprenent "pole" a Jerez, davant de Morbidelli i Márquez

Les Yamaha de Quartararo i Morbidelli superen Marc Márquez i s'emporten les dues primeres places a la graella de sortida del Gran Premi d'Espanya que es disputa al circuit de Jerez
Actualitzat

El pilot de Niça Fabio Quartararo ha aconseguit la "pole position" del GP Espanya, que es disputa aquest cap de setmana al Circuit de Jerez. Una sorprenent primera plaça, amb un temps d'1'36.880, que es converteix en la seva primera "pole" en MotoGP i la número 4 de la seva trajectòria esportiva. 

Morbidelli ha aconseguit la segona plaça, davant del pilot de Cervera Marc Márquez, que ha deixat escapar la "pole" en l'última volta. Per tant, dues Yamaha satèl·lit sortiran des de les primeres posicions aquest diumenge a Jerez.

Quartararo també fa rècord i aconsegueix ser el pilot francès més jove que fa una "pole" en el Campionat del Món de MotoGP. 

Andrea Dovizioso ha acabat la segona ronda de la classificació en la quarta plaça, davant de Maverick Viñales i Cal Crutchlow. Danilo Petrucci sortirà des de la setena posició. Just per darrere, arrencaran Takaaki Nakagami i Àlex Rins. Francesco Bagnaia tancarà al top 10 de la graella de sortida del GP Espanya. Jorge Lorenzo i Joan Mir han acabat onzè i dotzè, respectivament.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut