Fabio Quartararo ha tornat a ser el més ràpid al circuit de Jerez (EFE)

Fabio Quartararo domina els tests a Jerez i rebaixa la seva "pole position" del GP d'Espanya

El pilot francès ha fet un espectacular temps d'1:36.379, mig segon més ràpid que la "pole position" que va aconseguir ell mateix dissabte passat, i que va ser nou rècord de la pista.
Actualitzat

Fabio Quartararo ha dominat els tests oficials de MotoGP que s'han fet aquest dilluns al Circuit de Jerez, l'endemà del Gran Premi de Qatar de motociclisme. El jove pilot francès, debutant a la màxima categoria, ha fet un espectacular temps d'1:36.379, mig segon més ràpid que la "pole position" que va aconseguir ell mateix dissabte passat, i que va ser nou rècord de la pista.

El pilot que més se li ha acostat és l'anglès Cal Crutchlow, segon a 4 dècimes, i tercer ha acabat l'italià Franco Morbidelli, company d'equip de Quartararo, mentre que Marc Márquez, guanyador a la cursa de diumenge i líder del Mundial, ha fet proves amb tres motos diferents i s'ha conformat amb la setena posició després de rodar 75 voltes.

Per la seva banda, Jorge Lorenzo segueix sense trobar el ritme amb l'Honda i està força adolorit després d'haver caigut dues vegades. El mallorquí només ha pogut ser novè en una jornada on també ha aprofitat per fer proves.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut