Girona

Èxtasi a Girona: l'equip enamora en l'entrenament a portes obertes

Bany de masses del Girona en la sessió oberta de l'equip per tancar un any històric

Redacció Esport3Actualitzat

Jornada de portes obertes a l'entrenament del Girona. Centenars d'aficionats, majoritàriament molt joves, han pogut gaudir d'un matí a prop dels seus herois. La sorprenent temporada que està fent l'equip -segon de la classificació, empatat a punts amb el líder, el Madrid- té tota la ciutat connectada amb la plantilla de Míchel. Aquest divendres els seguidors gironins, entre altres coses, han pogut visitar per dins l'autocar de la plantilla, però també veure una sessió preparatòria.

Míchel, un regal per a tu

El Girona ha acomiadat el 2023 a Montilivi davant d'uns 4.500 aficionats. No hi han faltat pancartes dedicades a jugadors, o també alguna bandera ucraïnesa en referència als davanters Tsygankov i Dovbyk.

I un regal especial que un aficionat ha fet a Míchel: un calendari personalitzat que l'entrenador madrileny ha desembolicat amb deteniment davant de la grada.

Els seguidors blanc-i-vermells han promès als futbolistes que els donaran suport fins al final, però també els han demanat que segueixin lluitant pel títol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

Baixes destacades

Hi han faltat Cristhian Stuani, que tornarà de les vacances divendres; el defensa Bernardo Espinosa, que estaria tancant la sortida del club; Jhon Solís, amb febre, i David López i Toni Villa, lesionats.

Valery Fernández, Borja García, Miguel Gutiérrez, Yangel Herrera i Viktor Tsygankov s'han entrenat sota les ordres de Míchel en la primera meitat de la sessió. Després ho han fet al marge, en dos grups: Borja, Herrera i Tsygankov, baixa per lesió els últims partits, per una banda, i Valery i Miguel, sense lesió però amb algunes molèsties, per una altra.

Sessió a portes obertes
Sessió a portes obertes (FC Girona)

Savinho, que acaba d'arribar de les vacances al Brasil, ha saltat al camp quan els seus companys firmaven autògrafs i s'ha entrenat en solitari.

L'equip ja va tornar aquest dijous als entrenaments i continuarà, els pròxims dies, preparant el partit de dimecres vinent, contra l'Atlètic de Madrid. Els gironins saben que el proper duel a Montilivi és molt important per continuar demostrant que volen lluitar per fer coses grans aquesta temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut