Futbol

Exercici de clonació: les presentacions de Mbappé i Cristiano Ronaldo amb el Reial Madrid

Fent una mica de memòria, les similituds amb la presentació de Cristiano Ronaldo són tan clares que es podria dir que han estat calcades

Redacció Esport3Actualitzat

Dia atrafegat per a Kylian Mbappé, amb la signatura, les fotos i la presentació al Bernabéu davant de 80.000 espectadors

Primer ha parlat Florentino Pérez, pregonant que el destí del futbolista francès era jugar al Madrid, i després ha arribat el torn d'Mbappé. El gran protagonista del dia ha explicat que vestir de blanc ha estat sempre el gran somni de la seva vida. Res de nou. Hem fet l'exercici de comparar com va ser i què va dir Cristiano Ronaldo el 2009 quan ell era la gran estrella presentada i, espòiler, el resultat ha estat calcat.

La fórmula ha estat la mateixa: primer pas, flipar amb el Bernabéu. Després el petó a l'escut i les primeres paraules parlant d'un somni d'infant. Tot perfectament estudiat abans d'acomiadar-se de l'afició amb "l'un, dos, tres".

CR7, 15 anys enrere també es va presentar davant de 80.000 espectadors, també amb el numero 9 i, la resta, fàcil d'endevinar: el petó, el somni i 1, 2, 3!
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut