Barça

Ewa Pajor: "Vull guanyar la Champions amb el Barça"

La polonesa promet gols i explica la dedicatòria i la trobada amb Lewandowski a la Ciutat Esportiva

Laura Brugués SalóActualitzat

Ewa Pajor té ganes de debutar en partit oficial a la Lliga amb el Barça. Quatre gols en la pretemporada. Amb el Wolfsburg ve de ser la màxima golejadora de la Lliga alemanya, amb 18 gols i pitxitxi de la Champions, fa dues campanyes, amb 9 dianes. Pajor és sinònim de gol, però no vol dir una xifra.

És clar. Vull marcar gols, però, per mi, el més important és guanyar partits i trofeus, assegura la futbolista del Barça.

Amb el Wolfsburg, Pajor va marcar contra el Barça a la final de la Champions de fa dues temporades amb triomf blaugrana. Mai ha guanyat el trofeu de la màxima competició europea i espera fer-ho amb el Barça.

La  Champions League és especial. Aquest equip l'ha guanyada tres cops. Aquesta temporada, el nostre objectiu és tornar-la a guanyar, ha explicat Pajor.

Ewa Pajor està nominada a la Pilota d'Or, amb Aitana i Alèxia, guanyadores d'aquest trofeu.

Aquestes noies són fantàstiques. Com juguen al camp. Estic emocionada de jugar amb l'Aitana i l'Alèxia, ha confessat l'exjugadora del Wolfsburg.

Polonesa com Lewandowski, ell li va donar la benvinguda quan va fitxar pel Barça.

Ell estava amb la seva selecció i va fer un vídeo. Va ser bonic. També ens vam trobar a la Ciutat Esportiva i va ser bonic parlar una mica amb Lewandowski", ha assenyalat Pajor.

Amb el Wolfsburg, Pajor va jugar al Camp Nou el dia del rècord mundial amb 91.648 espectadors. Ara somia fer-ho amb el Barça al nou Camp Nou.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut