El Barça s'ha estrenat amb una golejada (FCBfemeni)

Els tres equips catalans de la Lliga F s'estrenen amb diferent sort a la pretemporada

Victòries de Barça i Espanyol i derrota del Llevant Badalona

Els equips catalans de la màxima categoria femenina han jugat avui partits de pretemporada. El Barça i l'Espanyol s'ha estrenat amb victòries, mentre que el Llevant Badalona ha caigut derrotat en el segon test de preparació.

Debut amb golejada

El Barça de Pere Romeu ha jugat aquest dissabte el seu primer partit i l'ha saldat amb èxit, tot i les nombroses baixes. L'equip blaugrana ha golejat el Hoffenheim alemany en el seu primer amistós de pretemporada, disputat aquest migdia.S'han avançat les alemanyes, mitjançant un gol de Melissa Kössler, al minut 38. De seguida, però, les barcelonistes han pogut materialitzar el domini que han exercit durant una bona part del primer temps.

La polonesa Ewa Pajor ha empatat amb el seu primer gol com a blaugrana, i Claudia Pina ha firmat l'1 a 2 rematant una bona assistència de Caroline Graham. A la segona part, i amb un onze totalment renovat, Ingrid Engen ha marcat el tercer aprofitant un rebuig de la portera local. Keira Walsh s'ha apuntat el quart, amb un potent xut que ha entrat per l'escaire, i Bruna Vilamala ha completat la golejada.

L'Espanyol comença amb bon peu

Les  blanc-i-blaves han superat l'AEM de Lleida per dos a zero. Tots dos han arribat a la represa, amb només sis minuts de diferència, i tots dos han tingut la mateixa protagonista principal. La davantera Ángeles ha demostrat la seva capacitat golejadora des de dins i també des de fora de l'àrea.

Primera derrota badalonina en el segon test de pretemporada

El Llevant Badalona ha perdut amb una derrota contra el Birmingham. Després d'una primera part sense gols, Tegan McGowan ha obert el marcador. Aquesta mateixa jugadora ha protagonizat una bona jugada quan faltaven 7 minuts per al final, que s'ha convertit en el definitiu zero a dos després d'un mal refús de Sonia Majarín.