Gündogan, en un instant del partit contra el Madrid

Estripada postclàssic de Gündogan, decebut amb els companys: "M'agradaria veure'ls més emprenyats"

L'alemany alerta de la distància del Madrid i el Girona: "No vaig venir aquí per perdre aquests partits i que s'obrin escletxes"
Redacció Esport3 Actualitzat

Encara sota els efectes de la galleda d'aigua freda que va suposar perdre el clàssic al minut 92, el barcelonisme acaba de descobrir la sinceritat d'Ilkay Gündogan. En unes declaracions que no han vist la llum fins a la matinada de dissabte a diumenge, quan les ha difós l'agència australiana Optus Sport, l'alemany no amaga la seva decepció amb la reacció del vestidor blaugrana a la desfeta:

"Vull ser honest però sense passar-me, perquè no vull dir el que hauria de dir. Vinc del vestidor i, òbviament, la gent està decebuda després d'un partit tan important i un resultat injust. Però m'agradaria veure la gent més emprenyada i frustrada."

Ni la tendra edat mitjana de la plantilla, ni la plaga de lesions, ni el temps d'adaptació dels fitxatges com ell, que tot just dissabte va marcar el primer gol amb el Barça. Per Gündogan "part del problema" de l'equip és que "no afloren les emocions". És probable que no coincidís a la dutxa amb un Gavi que va marxar de la gespa de Montjuïc magolat i amb els ulls humits.

"No afloren les emocions i és part del problema. Quan saps que pots jugar millor i no reacciones, això després es trasllada al camp. Hem de fer un pas endavant en aquest aspecte perquè si no el Reial Madrid i el Girona s'escaparan. No vaig venir aquí per perdre aquests partits i que s'obrin escletxes."

En tot cas, Gündo no defuig responsabilitats: "La tinc com a veterà, per no permetre que passin aquestes coses. Necessitem resistència".

Primera piulada després de les crítiques

Diumenge el migcampista s'ha referendat en una piulada en la necessitat d'aprendre de la derrota:

Era el primer Barça-Madrid oficial per a l'excapità d'un Manchester City que ho va guanyar tot. L'alemany sempre ha estat exigent i rarament posa excuses. Com quan al Mundial la seva selecció va perdre contra el Japó i va aparèixer el seu tarannà exigent amb els companys: "No sé si algú ha fet un gol més fàcil a la història dels Mundials".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut