Mascherano no se'n sap avenir de la situació que li ha tocat viure a l'Argentina (Reuters)
Jocs Olímpics

Estripada de Mascherano després de la surrealista derrota de l'Argentina contra el Marroc

Monumental enuig del seleccionador argentí amb el col·legiat i l'organització olímpica després de perdre contra el Marroc en una situació insòlita

Redacció Esport3Actualitzat

L'Argentina ha viscut un episodi escandalós en la primera jornada dels Jocs Olímpics de París 2024. El combinat que dirigeix ​​Javier Mascherano ha debutat contra el Marroc, i ha caigut per 2-1 després d'uns fets surrealistes: l'"albiceleste" ha empatat 2-2 a les acaballes del partit. Tot i celebrar el gol, uns aldarulls al camp han fet que l'àrbitre enviés els jugadors als vestidors sense revisar el VAR i han hagut d'esperar gairebé dues hores per continuar el partit i veure anul·lat el gol.

Mascherano no ha entomat bé la insòlita situació i ha disparat amb bala als micròfons del camp, ja buit dues hores després que la gent abandonés les graderies: 

"És el circ més gran que he vist a la meva vida."

 

En declaracions als mitjans de comunicació, Mascherano ha donat més detalls del seu enuig:

"No és un torneig de barri, són uns Jocs Olímpics."

"No ens han dit mai que estaven revisant la jugada. El partit s'ha suspès per la seguretat, en cap moment ens han parlat de revisió. La pàgina oficial dels Jocs posava 2-2 en el resultat. Després, quan al cap d'una hora no teníem novetat, hem començat a notar coses rares."

L'exblaugrana ha deixat anar la llengua, molt enfadat per la situació que vivia el seu equip, i ha revelat que fins i tot els van robar les seves pertinences en arribar a la vila olímpica: 

"Ahir van entrar a l'entrenament i ens van robar als Jocs Olímpics. A Thiago Almada li faltava un rellotge, anells, tot... en uns Jocs Olímpics. No vam voler dir res... No pretenem que ens beneficiïn, però tampoc que ens prenguin el pèl."

Messi també ha piulat a les xarxes socials després d'aquest inici surrealista als Jocs Olímpics. L'astre argentí ha publicat una imatge en negre a les seves històries d'Instagram amb un breu "insòlit":

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut