Estrada Fernández esclata contra el VAR: "Hi ha falta de criteri en les decisions"

L'excol·legiat professional de Primera Divisió ha valorat la trepitjada sobre Pau Víctor que ha acabat en el segon gol d'Osasuna, que segons Fernández hauria d'haver estat anul·lat
Redacció Esport3

El Barça ha viscut la seva pitjor nit a la Lliga i ha patit la primera derrota del curs. El partit, però, podria haver tingut un altre destí si el VAR hagués intervingut en la jugada que ha acabat en el golàs de Bryan Zaragoza. El jugador del Barça Pau Víctor ha rebut una trepitjada de Lucas Torró, que primer toca clarament la pilota, però llavors impacta amb els tacs al turmell del blaugrana.

L'excol·legiat de Primera Divisió, Estrada Fernández, ha valorat l'acció al programa "Gol a gol" d'Esport3, on ha esclatat contra la falta de criteri que està demostrant el VAR en aquest inici de Lliga. Segons ell, la jugada hauria d'haver estat revisada pel videoarbitratge i s'hauria d'haver anul·lat el gol.

"Torna a demostrar aquesta falta de criteri (del VAR), que és un criteri a l'atzar, i que ens indica que no hi ha un conductor davant d'aquest CTA, que és el que fa les guies que han de seguir els àrbitres al terreny de joc."

Segons Estrada Fernández, si la mateixa acció s'hagués produït dins l'àrea, hauria estat penal per un "consens unànime". I és que l'acció s'ha de valorar en funció de si és o no targeta groga per a l'infractor. 

"Quan no tenim la intervenció del VAR, perquè se li creuen els cables, i és perquè tenen la possibilitat de veure les imatges i veuen que el jugador de l'Osasuna toca primer la pilota. Com que passa això el VAR no entra, per mi de manera errònia."

"Per mi la jugada s'ha d'aturar a la trepitjada, perquè a més són directrius de la UEFA i del mateix CTA. Hauria d'haver anat al monitor i si no ho fa és normal que la gent no pugui entendre per què hi ha un criteri diferent del partit contra el Rayo, quan s'anul·la un gol."


La jugada a la qual fa referència Estrada Fernández és la que va protagonitzar Jules Kounde just abans d'un gol de Robert Lewandowski. Llavors, el VAR va anul·lar la diana del polonès per una lleu trepitjada del francès a Chavarria. 

La conversa de Pedri amb Cuadra Fernández 

Un dels barcelonistes que s'ha mostrat més descontent per l'acció ha estat Pedri. El migcampista, capità de l'equip contra l'Osasuna, ha protestat la jugada a Cuadra Fernández en diverses ocasions. Fins i tot, les càmeres han captat una breu conversa entre tots dos al túnel de vestidors abans de la segona part. 


Després del partit, als micròfons de TV3 Pedri també ha comparat la trepitjada a Pau Víctor amb la que va fer Jules Kounde a Vallecas.

"Crec que és falta perquè al camp del Rayo ens anul·len un gol perquè Jules trepitja a un jugador del Rayo i és més fluix del que hi ha avui. L'àrbitre m'ha dit que si toca pilota ja no és falta i no ho he entès."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut