Rafa Márquez, en un entrenament d'aquesta temporada amb el Barça Atlètic
Rafa Márquez, en un entrenament d'aquesta temporada amb el Barça Atlètic
futbol

Esquerda important per a Rafa Márquez just en el moment crucial

El mexicà confirma la pèrdua d'un dels seus pilars defensius per enfrontar-se a l'Eivissa a doble partit

Redacció Esport3Actualitzat

El sòlid edifici futbolístic que Rafa Márquez ha construït al llarg de la temporada com a capatàs del Barça Atlètic ha sofert una esquerda en el pitjor moment. El mexicà ha sabut del cert aquest dilluns que un dels seus pilars defensius, Mikayil Faye, ha estat convocat per la selecció absoluta del Senegal i no podrà ajudar el filial blaugrana en la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Segona divisió, contra l'Eivissa.

El combinat africà té al calendari dos partits classificatoris pel Mundial 2026: el 6 de juny davant el Congo i el 9 contra Mauritània. El proper diumenge, dia 2, el filial disputa l'anada a l'illa balear i, una setmana més tard, la tornada a la Ciutat Esportiva.

Faye ha estat una de les sensacions de la temporada al Johan Cruyff, fins al punt d'haver-se guanyat fer el salt al primer equip el proper estiu. El jutjarà Flick, opció preferida per Joan Laporta a l'hora de rellevar Xavi, abans que l'aposta per un tendre Márquez que agradava a Deco. Els que tenen més números de la rifa per ocupar el lloc de l'ex de l'NK Kustosija croat són els centrals Pelayo i Olmedo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikayil faye (@mikayilfaye)

No és l'únic maldecap del kaiser de Michoacán que està pendent de veure si recupera els talentosos migcampistes juvenils Marc Bernal i Guille Fernández, ara concentrats amb la "Rojita" a l'Europeu sub17.  

L'onze de Márquez, on Faye és un fix, que es va emportar l'últim partit de la Lliga regular al camp del filial del Celta
L'onze de Márquez, on Faye és un fix, que es va emportar l'últim partit de la Lliga regular al camp del filial del Celta
ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut