Robert Vilarasau, un gimnasta català amb un talent fora de sèrie
GIMNÀSTICA

Espectacular Robert Vilarasau: un triple quàdruple de rècord mundial

El gimnasta bagenc torna a sorprendre amb un exercici únic al món

Redacció Esport3Actualitzat

Per Robert Vilarasau, no hi ha reptes impossibles. Després de culminar a finals de l'any passat un doble quàdruple insòlit, el gimnasta bagenc ha apujat el llistó completant un triple quàdruple, un exercici que encara no s'havia vist mai. Per posar-hi encara més dificultat, una de les tres sèries de mortals les ha fet en posició carpada. Ell mateix ha compartit el vídeo de la gesta a les xarxes socials. 


El jove gimnasta, campió d'Espanya, finalista als Jocs Olímpics de la Joventut i doble mundialista absolut, ha aconseguit batre el rècord des del CAR de Sant Cugat, on es prepara per als campionats d'Europa del juny. Aquest divendres, al final de l'entrenament, ha intentat assolir el repte i ha necessitat només tres intents. El seu entrenador, Guillem Villa, ho qualifica d'"increïble". 

"El Robert ho té tot: la flexibilitat, la velocitat, el control de l'espai... No hi ha paraules per descriure-ho. És molt difícil trobar avui en dia una persona que pugui completar aquest exercici, però quan ell té clar un objectiu saps que l'acabarà assolint. Va néixer per aquest esport."

El futur de Vilarasau és brillant, i ja veurem amb quines fites ens continua sorprenent. 

 

Anar al contingut