Bagnaia i Márquez, futurs companys, se saluden abans del GP d'Assen
Bagnaia i Márquez, futurs companys, se saluden abans del GP d'Assen
motogp

Espargaró i Márquez escalfen el GP d'Assen pel ball de seients a MotoGP

La decisió de Ducati d'oferir una moto oficial al tro de Cervera i no a Jorge Martín segueix cuejant

Redacció Esport3Actualitzat

Gairebé ha passat un mes des del darrer Gran Premi a Mugello però, lluny de refredar-se, els motors de MotoGP segueixen calents. Aquest dijous, la trobada amb la premsa dels pilots prèvia a l'emblemàtica cursa d'Assen ha estat marcada per declaracions sobre el ball de fitxatges de les últimes setmanes. Dues de les més contundents, les dels dos millors catalans de la classificació.

Espargaró, tal com raja

A Aleix Espargaró l'ha ofès la decisió de Ducati d'oferir la moto oficial a Marc Márquez i no a Jorge Martín, subcampió amb l'equip satèl·lit Pramac i el seu millor amic de la graella. Valorant el talent del tro de Cervera, però amb la sinceritat que el caracteritza, i més ara que ja ha anunciat que baixa del circ de la MotoGP, el de Granollers ha opinat a As que la fàbrica de Borgo Panigale "s'ha disparat en un peu, perquè han perdut pilots amb un talent descomunal que han reforçat les dues fàbriques que més a prop tenen, com Aprilia", en referència a "Martinator", que el 2025 heretarà el vehicle d'Espargaró.

Márquez: "A l'esport has de ser egoista"

Per la seva banda, Marc Márquez ha assenyalat que incorporar-se a Ducati és fruit dels seus mèrits a la pista: "No m'interessaven els altres. És clar que sí, pobre, Jorge Martín s'ho mereixia, però a l'esport has de ser egoista". Al seu costat, el madrileny assegurava amb resignació que ja s'ho ensumava tot i tenir un pacte previ per ser el company de Pecco Bagnaia que va acabar en paper mullat: "Després de tants anys intentant-ho...".

Márquez i Espargaró van oferir una lluita preciosa i elegant al Gran Premi de Catalunya. Davant els micròfons, fora de l'asfalt, la seva rotunditat segueix reflectint una ambició i rivalitat que els ha fet millors. Aquest cap de setmana, GP dels Països Baixos.

Anar al contingut