Espanyol i Sevilla demanen explicacions pel cas Negreira
Enríquez Negreira en una imatge d'arxiu
Futbol

Els clubs de LaLiga demanen explicacions pel "cas Negreira"

Alarma, indignació i preocupació als comunicats del Sevilla i de l'Espanyol en què alcen la veu pel "cas Negreira"

Redacció Esport3Actualitzat

La Comissió Delegada de LaLiga, composta per l'Atlètic de Madrid, el Llevant, Sevilla, Betis, Reial Societat, Cadis, Getafe, Vila-real, Tenerife, Alabès, Eibar, Las Palmas, Lugo i Osca han emès un comunicat arran del cas Negreira en què "rebutgen i repudien" els fets. 

El comunicat assegura que estan preocupats i treballant per esclarir qualsevol irregularitat que hi hagi pogut haver al voltant del cas Negreira, "ja sigui de caràcter esportiu i de qualsevol altra índole". 

 

 

Els clubs han explicat que LaLiga els ha exposat les accions que està duent a terme davant aquest cas "d'extrema gravetat", com un escrit a la Fiscalia, comunicacions a organismes espanyols i europeus i altres accions que LaLiga no vol fer públiques perquè considera que poden malmetre la investigació.

El comunicat també explica que la majoria de clubs van expressar la seva preocupació per aquest tema i que a excepció de dos --no els esmenta, però són el FC Barcelona i Reial Madrid-- van voler fer aquest comunicat conjunt. 


El Sevilla i l'Espanyol, els primers a demanar explicacions

Aquest dilluns al migdia 'Espanyol ja va emetre un comunicat oficial sobre el cas Negreira:


Els blanc-i-blaus es mostraven "alarmats davant les informacions publicades en relació amb el "cas Negreira" i "exigien una actuació excepcional a l'hora d'aclarir el que realment ha passat i, si s'escau, depurar les responsabilitats corresponents".

L'Espanyol tancava el comunicat "apel·lant a la resta de clubs i organismes perquè facin un pas endavant en defensa del bon funcionament i bon nom del nostre futbol".

A primera hora del matí, el Sevilla també publicava el seu comunicat on mostrava la seva preocupació i indignació i sol·licitava que LaLiga i la Federació Espanyola es personessin com les acusacions del cas davant la justícia.

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut