Una remuntada per jugar l'Eurocopa
Una remuntada per jugar l'Eurocopa (RFEF)
Futbol femení

Espanya remunta contra Dinamarca (3-2) i es classifica per a l'Eurocopa del 2025

Dos gols d'Irene Paredes i un de Lucía García donen el bitllet al combinat de Montse Tomé per a l'europeu de Suïssa després d'aixecar un 0 a 2 advers

• Thomsen ha avançat les daneses en el marcador (0-1, minut 4) en la primera acció de perill del partit. La seva rematada amb el cap ha sorprès la defensa i la portera Misa
  • Salma Paralluelo ha generat les principals situacions de perill de la selecció espanyola tant en xuts com en assistències.
  • Pernille Harder ha estavellat una pilota al pal només arrencar la segona part que gairebé significa el segon gol de les nòrdiques.
  • Mariona Caldentey ha fallat un penal al minut 68 que havia provocat Alèxia Putellas. La portera danesa ha endevinat la intenció de la mallorquina i ha refusat el llançament a córner.
  • Del possible empat s'ha passat al 0 a 2, obra novament de Thomsen després d'una passada llarga de la seva portera al minut 72.
  • Irene Paredes ha retallat diferències tot seguit, després de rematar un córner picat per Alèxia amb un rebot afortunat d'una defensa danesa (1-2, minut 74).
  • La mateixa central blaugrana ha empatat (2-2, minut 77) amb un cop de cap en un altre córner d'Alèxia.
Irene Paredes i Bruna celebren el gol de la basca
Irene Paredes i Bruna celebren el gol de la basca (EFE)
  • Al temps afegit, Lucía García ha completat la remuntada amb el definitiu 3 a 2. Espanya ha consumat així la seva classificació per a l'Eurocopa que es disputarà l'estiu del 2025 a Suïssa