Espanya obté l'or a la final del mundial (@FedPatinaje)
Hoquei Patins

Espanya recupera la corona mundial d'hoquei patins contra Portugal

La selecció femenina d'Espanya s'ha proclamat campiona del món després de derrotar a la final Portugal (0-2), amb gols de Sara Roces i María Sanjurjo

Redacció Esport3Actualitzat

El combinat espanyol, dirigit pel seleccionador debutant Sergi Macià, ha rubricat un campionat gairebé perfecte:

Després de debutar amb un inesperat empat contra Xile (1-1), va enllaçar les victòries contra la Gran Bretanya (0-14), Itàlia (3-0), França (8-2) i l'anterior campiona, Argentina (1-4), fins a assolir la final.

Tot i partir com a favorita en el partit pel títol, la disciplina defensiva de Portugal i les intervencions de la portera portuguesa Claudia Vicente han impedit a Espanya traslladar el seu domini al marcador en els primers minuts. El combinat espanyol monopolitzava la bola i acumulava xuts de perill, però el gol no arribava.

Tot i així, la selecció dirigida per Sergi Macià no ha perdut la paciència i Sara Roces, amb un xut sec i ajustat a l'escaire, ha estrenat el marcador des del punt de penal (0-1, min.24). Espanya ha clavat el cop definitiu després del pas per vestidors. Florenza ha assistit des de darrere de la porteria María Sanjurjo, que ha aconseguit enviar la bola al fons de la xarxa (0-2, min.26).

Portugal ja no ha tingut capacitat de reacció i Espanya s'ha proclamat campiona del món per vuitena vegada en la seva història, la quarta en les últimes cinc edicions.

Anar al contingut