SELECCIÓ CATALANA

Espanya modifica la convocatòria de la selecció catalana

Gerard López perd Aleix Garcia i Ruibal per al partit de dimecres contra Panamà

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció nacional de Catalunya jugarà dimecres contra Panamà. El partit es disputarà a l'estadi de la Nova Creu Alta a les 19.00 h i es podrà veure íntegrament per TV3. Dijous passat, Gerard López anunciava els jugadors a l'espera de la convocatòria de la selecció espanyola per a l'Eurocopa d'Alemanya del pròxim mes de juny.

Així doncs, el tècnic de Granollers es mantenia a l'espera de noms com Cucurella, Lamine Yamal, Cubarsí, Gerard Moreno, Dani Olmo o Aleix Garcia, aquest últim ja seleccionat pels catalans.

El dilluns, Luis de la Fuente va anunciar una prellista de 29 jugadors. El migcampista d'Ulldecona, finalment, va estar inclòs. Per aquest motiu, Aleix Garcia no estarà disponible per al partit a Sabadell. Tampoc hi serà Aitor Ruibal per motius personalsGerard Moreno no s'ha acabat de recuperar dels problemes físics. El davanter del Vila-real ja es va perdre l'última jornada de lliga.

La convocatòria definitiva pel Catalunya-Panamà
La convocatòria definitiva per al Catalunya-Panamà(FCF)

Cares noves i joves

Per cobrir les baixes de Ruibal i Aleix Garcia s'ha convocat a Joan Gonzàlez (Barcelona, 2002) i Jastin Garcia (Lleida, 2004). El migcampista del Lecce i l'extrem del Girona debutaran amb la selecció catalana absoluta.

Els nou convocats per Gerard López, Joan Gonzàlez i Jastin Garcia
Els nous convocats per Gerard López, Joan Gonzàlez i Jastin Garcia (Canva: Europa Press i Girona FC)

Joan González ha disputat 29 partits a la Primera Divisió italiana. Format a les categories inferiors del Barça, ha completat la seva segona temporada al primer equip del Lecce

Al seu torn, Jastin va impressionar els aficionats gironins durant la pretemporada amb el primer equip. Una lesió al turmell va obligar-lo a passar per quiròfan i estar apartat fins a finals de febrer. El 16 de març de 2024 va debutar sota les ordres de Míchel en un partit oficial contra el Getafe. El lleidatà ha estat una de les peces clau de l'engranatge del filial gironí als últims partits de la temporada, on han salvat la categoria.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut