Marc Roca ha estat l'autor d'un dels gols que ha marcat Espanya a França en la semifinal de l'Eurocopa sub-21 (EFE)

Espanya goleja França i es classifica per a la final de l'Eurocopa sub-21 (4-1)

La selecció espanyola s'enfrontarà a Alemanya a la final que es disputa el pròxim diumenge 30 de juny a les 20.45

La selecció d'Espanya ha golejat França aquest dijous a la nit i ha aconseguit un bitllet per a la final de l'Eurocopa sub-21. S'han avançat "les bleus" amb un gol de penal de Mateta però el jugador de l'Espanyol català Marc Roca ha fet l'empat a 1 a la mitja hora de joc en aprofitar un rebuig del porter Bernardoni.

Els de Luis de la Fuente, esperonats per la diana del de la Granada del Penedès, s'han abocat a l'atac i han posat contra les cordes el conjunt francès. Oyarzábal, just abans del descans, ha fet pujar el 2-1 en el marcador en transformar un penal assenyalat per una falta dins de l'àrea que ha rebut el mateix jugador basc.

Just començar la represa, Dani Olmo ha anotat el 3-1 culminant una gran combinació en un contracop rapidíssim entre Oyarzábal, Fabián i el mateix jugador català que milita al Dinamo de Zagreb.

Espanya, que dominava clarament el partit, no en tenia prou i al minut 66 ha enviat per quarta vegada la pilota al fons de la xarxa francesa; aquest cop ha estat Borja Mayoral a assistència de Pablo Fornals (4-1).

Amb aquest triomf, Espanya s'enfrontarà a Alemanya, que s'ha desfet de Romania a l'altra semifinal per 4-2, a la gran final que es disputarà diumenge, 30 de juny, a les 20.45.