Willy Hernangómez i Santi Aldama, celebrant el triomf de la selecció espanyola (Reuters)

Espanya es desfà de Grècia (84-77) i encara somia amb la medalla

La selecció espanyola es refà de la derrota davant Austràlia i manté les seves opcions de classificació per als quarts de final
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Jocs Olímpics

La selecció espanyola masculina ha aconseguit davant la Grècia de Giannis Antetokounmpo (84-77) el seu primer triomf als Jocs de París. Grècia ha començat molt forta però on Espanya ha sabut mantenir sempre un cert avantatge. La reacció final dels de Vassilis Spanoulis els ha permès tenir a les seves mans la victòria quan a falta de 30 segons només perdien de 3, però els nervis i la pressió han pogut amb ells.

El partit ha estat d'anades i vingudes constants entre totes dues seleccions, amb Santi Aldama (19 punts i 12 rebots) i Giannis Antetokounmpo (27 punts i 11 rebots) com a jugadors més destacats. Un segon quart molt bo (28-13), amb exhibició de Sergio Llull, ha estat la clau per a la victòria espanyola. Rudy Fernández ha abandonat el partit després d'una topada amb un jugador grec quan faltaven cinc minuts per al final del partit, marxant cap als vestidors entre llàgrimes.

Després de la derrota contra Austràlia, Espanya necessitava guanyar per mantenir opcions de classificació.  Ara, els de Sergio Scariolo han de jugar contra el Canadà del català Jordi Fernández, el dijous 2 d'agost, depenent d'ells mateixos per classifcar-se.