Els jugadors del combinat espanyol celebrant un dels gols (EFE)

Espanya avança amb pas ferm a la final de l'europeu sub-21 (5-1)

Els de Santi Denia han superat clarament Ucraïna i se citen amb Anglaterra a la gran final
Redacció Esport3 Actualitzat
  • La selecció espanyola sub-21 ha golejat clarament a Ucraïna en la semifinal de l'europeu que es disputa a Bucarest. Els de Santi Denia han tingut un inici advers després del gol inicial d'Artem Bondarenko al minut 13.
  • El combinat espanyol s'ha refet ràpidament gràcies a una acció mal defensada que ha facilitat l'empat d'Abel Ruiz al 17'. Minuts més tard, Oihan Sancet, des de fora de l'àrea, ha culminat la remuntada amb un xut potent imparable per al porter rival.
  • El partit ha arribat al descans amb el 2-1 al marcador, però a la represa, Espanya ha estat molt superior a Ucraïna. Així s'ha demostrat sobre el terreny de joc i així s'ha reflectit al marcador.
  • Al minut 54, Antonio Blanco ha fet el tercer, al 68' Aimar Oroz ha sentenciat el duel i al 78', el català Sergio Gómez ha posat la cirereta al pastís amb el cinquè.
  • La final es disputarà aquest dissabte contra Anglaterra a partir de les 18.00.