Copa Amèrica 2024

Esclaten contra Vinícius a la Copa Amèrica: "Li han de posar límits"

L'astre brasiler ha estat protagonista tant positivament com negativament en el seu duel contra el Paraguai

Redacció Esport3Actualitzat

El Brasil vol recuperar el tron a la Copa Amèrica. La "canarinha", de moment, ja ha fet el primer pas per ser als quarts de final. I és que la seva victòria davant el Paraguai ha donat la classificació de manera virtual al conjunt liderat per Vinícius.

Precisament, el madridista ha estat el gran protagonista de la nit, amb dos dels quatre gols de la seva selecció. Com és habitual, però, Vinícius també ha estat al centre de la polèmica. Sobretot, per detalls tècnics amb el marcador a favor que han desesperat alguns dels jugadors paraguaians.

En la roda de premsa posterior al partit, l'entrenador del Paraguai, l'argentí Daniel Garnero, ha carregat contra l'actitud de Vinícius. El tècnic ha detallat que "ell juga com creu que ha de jugar" i que són els àrbitres els que li han de "posar límits".

"Té una manera de jugar que òbviament no és gaire còmoda d'acceptar per als rivals, però l'àrbitre hi és per a aquestes coses. Els àrbitres li han de posar límits."

Alejandro Romero, jugador paraguaià, tampoc ha callat davant el "provocador" Vinícius.

"Vinícius és un grandíssim jugador, però a vegades provoca massa. S'ha de dedicar només a jugar. Si viu queixant-se, després plorarà quan algú li digui alguna cosa."


Mira els gols del Parauguai-Brasil (1-4)

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
Anar al contingut