Joao Félix s'entrena amb Antoine Griezmann a la ciutat esportiva de l'Atlètic de Madrid
Joao Félix s'entrena amb Antoine Griezmann a la ciutat esportiva de l'Atlètic de Madrid (EFE)
futbol

Es tanca una porta per a Joao Félix, que podria viure un gir de guió

L'Aston Villa es queda en la cursa per apropiar-se el migcampista portuguès, en un procés positiu d'integració amb Simeone

Guim Fortuny GimbertActualitzat

A hores d'ara es fa difícil preveure on acabarà l'estiu Joao Félix. El que semblava una certesa fa una setmana, quan va reincorporar-se als entrenaments de l'Atlètic de Madrid amb el gest trist pel record del penal de l'Eurocopa, pot fer un gir de 180 graus.

El migcampista portuguès està vivint un procés positiu d'integració a l'equip de Diego Pablo Simeone que, lluny de fer-lo exercitar en segon pla, l'ha incorporat a les seves provatures de pretemporada. Entre els que analitzen els entrenaments dels "colchoneros" existeix la sorpresa de veure com Félix és utilitzat per l'argentí a la mitja punta esquerra i com l'afició l'ovaciona com si tornés a ser un dels seus. Aquest dissabte pot tenir els primers minuts davant el Getafe.

De totes maneres, els jugadors saben per experiència que l'estiu dona moltes voltes i l'escenari més versemblant per a l'exblaugrana és haver de fer les maletes de nou. Com és sabut, el seu club, amb qui l'uneix un contracte fins al 2029, el vol vendre però en les últimes hores aquesta opció ha vist com un dels candidats a comprar el futbolista es retirava de la pugna. El seu club de formació, el Benfica, ha comunicat per boca del president Rui Costa que els 50 milions que demanen els madrilenys depassen les seves possibilitats econòmiques:

"No és possible que el Benfica pagui el que vol avui l'Atlètic de Madrid per João Félix. Ens agradaria fer-lo tornar, però no sembla una possibilitat per a nosaltres, en absolut."

La proposta de Lisboa era abonar 20 milions per quedar-se amb el 50% dels drets i no ha quallat. Amb la renúncia lusitana, l'Aston Villa d'Emery es queda sol en la cursa per quedar-se'l en propietat. Els de Birmingham, que estan disposats a convertir Félix en el més ben pagat de la plantilla --l'Sport parla de 176.618 euros setmanals, 125.000 menys del que té signat ara al Metropolitano--, tenen les negociacions avançades amb l'astut Monchi i Jorge Mendes a banda i banda de la taula. El Barça, interessat només a repetir una cessió, s'ho mira de reüll.

 

Anar al contingut