Santi Triguero, amb la samarreta del Vilanova, en un reportatge per al "FutbolCat" d'Esport3
Futbol català

Es retira Santi Triguero, una llegenda del futbol català

El davanter vilanoví plega als 43 anys per entrar a formar part del cos tècnic de l'Igualada, l'últim club de la seva carrera. Triguero, mestre de professió, ha jugat en dotze equips i va arribar a ser internacional absolut amb Catalunya

Jordi SunyerActualitzat

El davanter vilanoví Santi Triguero Blanch, de 43 anys, ha anunciat a través de les xarxes socials que posa punt i final a la seva carrera com a futbolista per entrar a formar part del cos tècnic de l'Igualada, l'últim club de la seva llarga trajectòria.

Santi Triguero, amb la samarreta de l'Igualada, el seu últim club (Twitter CF Igualada)

Triguero ha estat vint-i-cinc anys en actiu, defensant onze samarretes d'equips catalans (Igualada, Castelldefels, Vilafranca, Vilanova, Sant Andreu, Gimnàstic de Tarragona, l'Hospitalet, Gavà, Cornellà, Roda de Barà i Sitges) i una d'un equip andorrà (lnter d'Escaldes). En total, 880 partits i 322 gols marcats. El davanter vilanoví ha jugat gairebé sempre en categories amateurs i només va poder disputar dues estones a Segona B, amb el Nàstic, la temporada 1996-97, a les ordres de l'actual analista de TV3 Jordi Gonzalvo. Però pot presumir d'haver jugat contra la selecció argentina, al Camp Nou, gràcies a la convocatòria que va rebre per a la selecció catalana absoluta el 2008, amb Pere Gratacós com a seleccionador: va disputar un quart d'hora en substitució de Jonathan Soriano. Per sobre de tot, però, Santi Triguero s'ha sabut guanyar el reconeixement i l'amistat de centenars de persones vinculades d'alguna manera o altra al futbol català, que a partir d'ara viurà des d'una altra perspectiva.

Triguero, a punt d'entrenar-se amb la selecció catalana absoluta al Miniestadi, el 2008 (Futbolcatalunya.com)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut