Emma García es fa una foto amb Dennis González a darrere seu
Emma Garcia va guanyar la medalla d'or al Mundial de Budapest, amb Dennis González (EP)
Natació

Es retira Emma Garcia, referent de la natació artística mixta

La nedadora sabadellenca, de 25 anys, ha rebut la insígnia d'or i brillants de la RFEN en un acte de comiat al CAR de Sant Cugat

Redacció Esport3Actualitzat

Emma Garcia ha decidit posar punt final a la seva carrera esportiva als 25 anys. La nedadora formada al CN Sabadell ha tingut una trajectòria plena d'èxits en la natació artística, concretament en la modalitat de duet mixt. Al costat de Pau Ribes i Dennis González, Garcia ha aconseguit tres medalles en Mundials i sis més en Europeus.

 

En un acte de comiat al CAR de Sant Cugat, Emma Garcia, envoltada de familiars, amics, tècnics i companys d'equip, ha rebut la insígnia d'or i brillants, la màxima condecoració de la Federació Espanyola de Natació.

"És difícil descriure què em passa pel cap perquè són moltes emocions. En part, nostàlgia perquè és una carrera esportiva increïble, però també ganes i excitació per veure què vindrà amb els nous projectes."

Emma Garcia continuarà vinculada al món de la natació artística, ara com a membre del Technical Artistic Committee del European Aquatics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut