Es mereixia Griezmann la Pilota d'Or 2018? Ell ho té claríssim
Antoine Griezmann treu pit (Europa Press)
Futbol

Es mereixia Griezmann la Pilota d'Or el 2018? Ell ho té claríssim

L'exblaugrana de l'Atlètic de Madrid ha respost de manera categòrica a si es mereixia la Pilota d'Or que va guanyar Modric

Redacció Esport3Actualitzat

Messi i Cristiano Ronaldo s'han repartit la Pilota d'Or les últimes dècades. Des del 2008, només han cedit dos anys el tron del futbol a algun altre futbolista. El 2018 a Luka Modric i el 2022 a Karim Benzema. Un monopoli que ha deixat jugadors com Xavi o Iniesta sense la principal distinció individual del futbol. Però també d'altres que asseguren haver-se merescut una Pilota d'Or, especialment pels èxits col·lectius assolits. Com l'exblaugrana Antoine Griezmann, finalista l'any 2018 després de guanyar el Mundial amb França.

En una entrevista a Fútbol Emotion, el jugador de l'Atlètic de Madrid ha estat més sincer que mai sobre la Pilota d'Or que no va guanyar ara fa cinc anys. Se la va endur el madridista Modric, després de guanyar la Champions amb el Reial Madrid, i en aquell moment el Petit Príncep va dir: "Potser és que una Copa d'Europa és més important que un Mundial."

Ara ha anat més enllà, amb només un monosíl·lab.

- Creus que mereixies la Pilota d'Or el 2018?

- Sí.


Una resposta categòrica, acompanyada d'un somriure que evidencia l'espina clavada de Griezmann. Després va venir la seva etapa al Barça, amb més ombres que llums.

Anar al contingut