Hernández Maeso, durant un partit.
Hernández Maeso, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Esports

La Federació denuncia la filtració d'àudios del VAR a la Guàrdia Civil

Jijantes fa públiques noves converses entre l'àrbitre de camp i el del VAR del partit entre el Reial Madrid i l'Almeria i la Federació Espanyola de Futbol presenta una denúncia davant la Guàrdia Civil per la filtració del material

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Espanyola de Futbol ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil per la filtració de material audiovisual del sistema VAR, corresponent al partit entre el Reial Madrid i l'Almeria de diumenge passat. Unes converses que han qualificat "d'àmbit totalment professional i privat". 

I és que aquest matí hi ha hagut més filtracions, que segurament han fet acabar la paciència a la Federació. 

 

Es destapen més àudios

La història de l'actuació del VAR al partit entre el Reial Madrid i l'Almeria té segona part. Continua la polèmica dels àudios i es filtren més converses entre Hernández Maeso, l'àrbitre del camp del partit, i Hernández Hernández, l'àrbitre del VAR. 

El Jijantes FC ha tret a la llum tres àudios més del duel on els blancs van aconseguir una victòria polèmica contra el cuer de la classificació, que aquell dia es va mostrar més contundent que els locals. Concretament, les jugades més qüestionades són la del penal, la del gol anul·lat de l'Almeria i la del possible gol amb la "mà" de Vinícius Júnior. 

El periodista Gerard Romero, del canal de Twitch Jijantes FC, ha anat publicant àudios dels dos col·legiats, cosa que ha provocat tota mena de reaccions. Doncs ara, ha ampliat el menú i ha destapat més converses. 

 

Primer àudio 

El primer àudio que ha transcendit mostra les queixes d'alguns madridistes sobre una jugada a Dani Ceballos. El migcampista del Reial Madrid intenta sortir a l'atac després d'un córner en contra i topa de cara amb un jugador de l'Almeria, que sembla que es queda quiet.

"Es para davant de Ceballos per impedir que avanci, no hi ha colze, no hi ha mà, no hi ha res"

Aquest segon àudio és una reflexió d'Hernández Hernández minuts després del penal xiulat a l'Almeria per la mà de Kaiky. Ha donat més detalls, ja que molts es van queixar d'una possible falta de Rüdiger al central de l'Almeria.  

"Le estaba dando vueltas pero no, es penalti sin duda. Esto es lo que me tenía a mi incómodo"

 

I l'últim dels àudios filtrats inclou tota la conversa íntegra sobre el gol de Vinícius Júnior amb la mà. 

"Mano no hay. Falta en ataque no hay. Y la mano, Fran, le da en el hombro, ¿vale? "

 

Anar al contingut