James Rodríguez amb la samarreta del Rayo
James Rodríguez amb la samarreta del Rayo (Rayo Vallecano)
Futbol

Es confirma la bomba del mercat: James Rodríguez fitxa pel Rayo Vallecano

El colombià, que va ser nomenat millor jugador de la Copa Amèrica 2024, és el fitxatge estrella de l'equip de Vallecas, tot i que no debutarà demà contra el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El Rayo Vallecano ha donat un cop de puny sobre la taula en la recta final del mercat de fitxatges. El conjunt madrileny ha anunciat la incorporació de James Rodríguez per aquesta temporada, coincidint amb l'any del centenari del club. Ex del Reial Madrid, Bayern de Múnic i Everton, entre d'atres, arriba lliure després de rescindir el seu contracte amb el Sao Paulo del Brasil, on va disputar les passades dues campanyes.

El futbolista podria haver debutat demà contra el Barça demà a les 21:30 hores a Vallecas, però l'entrenador Íñigo Martínez ha confirmat a la roda de premsa prèvia al duel que els aficionats hauran d'esperar per veure'l en acció.

"Toca esperar una mica perquè ve de descansar per haver acabat més tard la Copa Amèrica. Cal apaivagar els ànims que tenim, però estem molt contents de tenir-lo"

Malgrat que la seva trajectòria semblava en declivi després de sis temporades fora de l'elit, jugant a Qatar, Grècia i el Brasil, el futbolista va tornar a brillar a la Copa Amèrica 2024. Va ser nomdenat millor jugador del campionat i, amb sis asistències, va batre el récord de més passades de gol repartides en un mateix torneig.

Ara, torna a la Lliga espanyola deu anys després del multimilionari traspàs al Reial Madrid per 75 milions d'euros i amb un palmarès extraordinari. Dues Champions League, dues lligues espanyoles i dues Bundesliga són alguns dels motius pels quals el fitxatge ha generat tanta expectació mediàtica.

A les xarxes socials, el Rayo Vallecano ha difós les primeres declaracions del jugador cafeter en el seu nou club:

"Sento una alegria molt gran, un club com el Rayo, que és històric. Estic amb moltes ganes de fer les coses bé. On vaig, sento aquesta responsabilitat. M'agrada guanyar. A més, en un any tan important per al club".

 

Anar al contingut