Nico Williams i Dani Olmo durant un partit de l'Eurocopa
Nico Williams i Dani Olmo durant un partit de l'Eurocopa
Barça

Es complica l'arribada de Nico Williams al Barça i s'acosta la de Dani Olmo

El Barça veu com l'opció de fitxar Nico Williams es complica. Per contra, amb Dani Olmo ja hi ha acord, pendents de tancar l'operació amb el Red Bull Leipzig

El Barça ara comença a veure amb claredat com el possible fitxatge de Nico Williams es complica. Malgrat que el president Joan Laporta porta dies il·lusionant els aficionats culers amb l'arribada del davanter de l'Athletic, ara sembla que es refreda, i molt, la seva incorporació al Barça. Segons fonts del club, la pressió del conjunt basc comença a tenir efecte i el jugador no acaba de fer el pas definitiu.

També l'aparició del PSG ha complicat encara més les negociacions. Segons aquestes mateixes fonts, el seu representant, Félix Tainta, té molts vincles a la capital biscaïna, que no ajuden tampoc gaire a la sortida de l'extrem internacional. Per tot plegat, l'operació Nico no es veu imminent, malgrat que no quedi descartada del tot.

Per contra, qui sembla més a prop del conjunt blaugrana és Dani Olmo. El davanter egarenc està encantat de tornar a Barcelona i ja existeix un acord entre les dues parts, club i jugador, pendent de tancar l'operació amb el seu equip actual, el Red Bull Leipzig. Els alemanys continuen demanant els 60 milions de la seva clàusula per acceptar la seva venda. Una quantitat a la qual el Barça no vol fer front i compta amb el suport d'Olmo, que fa pressió a l'entitat alemanya per intentar reduir el preu del seu traspàs.

Pel que fa a possibles sortides, els jugadors amb qui es podria fer més calaix, com seria el cas de Raphinha o Frenkie de Jong, es neguen en rotund a deixar el club català. Tots dos han manifestat als responsables de l'àrea esportiva la seva decisió de continuar vestint la samarreta blaugrana.

Anar al contingut