Neymar en el moment de ser retirat del camp (EFE)

Es compleixen els pitjors pronòstics per a Neymar: doble lesió molt greu al genoll

L'exjugador brasiler del Barça s'ha trencat el menisc i el lligament encreuat anterior del genoll esquerre
Redacció Esport3 Actualitzat

Es compleixen els pitjors pronòstics per a Neymar. El jugador brasiler s'ha fet una doble lesió molt greu al genoll i haurà de passar pel quiròfan. L'exjugador brasiler del Barça s'ha trencat el menisc i el lligament encreuat anterior del genoll esquerre.

El jugador es va fer mal durant el partit de classificació per al Mundial de 2026 a l'Uruguai. Neymar es va fer mal en una entrada de l'uruguaià Nicolás de la Cruz i va haver de ser substituït amb llàgrimes als ulls i mostres evidents de dolor.

L'exjugador del Barça s'ha fet la lesió més greu de la seva carrera als 31 anys. El jugador haurà de passar per quiròfan i es perdrà molt probablement el que resta de temporada.

Malson brasiler a l'Uruguai

Nit de Halloween avançada per al Brasil. La pentacampiona va passar un mal tràngol a casa de l'Uruguai de Ronald Araujo (2-0). Darwin Núñez va ser un malson per a la defensa brasilera i el del Liverpool va tancar el partit amb el primer gol i l'assistència del segon, obra de Nicolás de la Cruz. No va ser la millor nit per estrenar titularitat, va pensar el gironí Yan Couto. La victòria de Montevideo, a més, significa enterrar una ratxa de 22 anys sense guanyar el Brasil.

Cap de les dues hauria de patir

Cap dels dos equips hauria de patir per ser al pròxim Mundial, que organitzaran conjuntament el Canadà, els Estats Units i Mèxic. Per farcir la primera edició mundialista amb 48 seleccions, sis dels deu països que integren la Conmebol es classifiquen directament i el setè va a la repesca. De moment, quan s'han disputat quatre jornades, els celestes són segons i els carioques, tercers, ambdós amb 7 punts i a 5 de la imparable Argentina.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut