Lliga de Campions

Erik ten Hag: "Ha estat una eliminació cruel"

L'entrenador de l'Ajax ha admès que uns trigaran més que altres a processar el dramàtic desenllaç que ha deixat el conjunt holandès fora de la final de la Champions

Actualitzat

L'entrenador de l'Ajax, Erik ten Hag, ha assegurat que l'eliminació del seu equip en el descompte de les semifinals de la Lliga de Campions "ha estat cruel" i ha apuntat que "uns trigaran més que altres a processar" el dramàtic final del club a la competició europea.

"Al descans els he dit als jugadors que el partit encara no havia acabat, es podia notar en l'actitud dels jugadors del Tottenham que encara creien en això", ha explicat a les càmeres de la cadena holandesa Ziggo Sports.

"A la segona meitat han començat a jugar millor i generar més oportunitats, el que ens ha portat també ocasions per a nosaltres, però simplement no ha estat possible fer el tercer gol". 

El tècnic holandès s'ha lamentat que un xut de Hakim Ziyech en els últims minuts s'estavellés al pal, però ha volgut donar un toc d'optimisme entre les llàgrimes dels joves jugadors de l'Ajax.

"Hem fet una temporada increïble a la Lliga de Campions i hem crescut molt com a equip", després d'afegir que "diumenge hem d'enfrontar al FC Utrecht", partit que ha de guanyar per conservar el liderat a l'Eredivisie holandesa.

De Ligt: "Ho hem tingut molt a prop"

El capità de l'Ajax, Matthijs de Ligt, s'ha lamentat de l'eliminació contra el Tottenham i ha dit que el seu equip "ho ha tingut molt a prop", ja que el gol que ha donat la classificació a l'equip anglès per a la final de la Lliga de Campions ha arribat en el descompte. 

"Juguem bé a la primera part, però després del descans no pressionem prou", ha explicat el central del conjunt d'Amsterdam a les càmeres de la televisió holandesa.

Anar al contingut