Eric Garcia durant el partit a San Mamés (fcbarcelona.cat)
Barça

Eric Garcia va saber que el seu avi havia mort just abans de l'Athletic-Barça

A la roda de premsa posterior al partit, Ronald Koeman va destacar la professionalitat del central, que va jugar sabent que el seu avi havia mort

Redacció Esport3Actualitzat

Eric Garcia no va finalitzar el partit a San Mamés contra l'Athletic. El central va ser expulsat amb vermella directa després d'una entrada a Williams Jr., quan el juagador basc encarava tot sol la porteria de Neto. Garcia, però, també va ser notícia un cop va finalitzar el partit a La Catedral. I és que Ronald Koeman, entrenador del FC Barcelona, va confessar que el defensa blaugrana havia estat informat de la mort del seu avi just abans del duel contra l'Athletic.

"Ens hem assabentat abans del partit de la mort de l'avi d'Eric Garcia. És un gran professional. Estem molt contents amb ell i li desitgem el millor en la seva situació personal."

Eric Garcia va afrontar el seu segon partit com a titular fent parella amb Gerard Piqué a l'eix de la defensa blaugrana. Garcia, provinent del Manchester City de Pep Guardiola, sembla haver guanyat la posició tant a Lenglet com a Araujo. L'uruguaià, però, va jugar gran part de l'enfrontament a San Mamés per la lesió de Gerard Piqué.

Anar al contingut