Eric Garcia, disposat a sortir
Eric Garcia, disposat a sortir
BARÇA

Eric Garcia, preocupat i disposat a sortir

El central català ja li ha traslladat les seves sensacions a l'entrenador, que voldria que es quedés. Abde també valora l'opció de marxar del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Eric Garcia està disposat a sortir del Barça a la recerca de més minuts. El central de Martorell no ha estat titular en cap dels tres partits disputats fins ara a la Lliga i veu molt complicat tenir protagonisme al llarg de la temporada. És per això que el jugador ja ha parlat amb Xavi per traslladar-li el seu neguit i la seva voluntat de sortir a un equip on pugui tenir més protagonisme. 

Xavi, però, voldria que Eric Garcia continués a la plantilla i se li ha intentat fer veure que l'equip el necessita i acabarà tenint minuts. Des de l'entorn del jugador, confirmen que hi ha diversos equips interessats en la seva contractació, però que encara no hi ha res en ferm. Un d'aquests equips podria ser el Girona, que veuria en Eric el recanvi de Santi Bueno si el central uruguaià acaba abandonant Montilivi. 

Des de les oficines del Barça, només valorarien una sortida d'Eric Garcia si arribés una oferta econòmica important. Es considera que una cessió no generaria fair play per poder incorporar cap altre jugador i, per contra, debilitaria la plantilla actual. I més, si el Barça acabés pagant una part de la seva fitxa. 

Abde, situació molt similar

Eric Garcia no és l'únic jugador de la plantilla barcelonista preocupat pel seu futur i que podria canviar d'aires abans que acabi el mercat d'estiu, aquest divendres a la nit. Abde té diverses propostes de cessió, però Xavi compta amb ell. Igual que passa amb Eric Garcia, el Barça només se'n desprendria si algú truca a la porta amb una oferta econòmica interessant. 

Anar al contingut