Nico, durant el partit contra el Celta en què es va lesionar (EFE)
Barça

Eric Garcia i Nico es perdran els compromisos amb la selecció espanyola per culpa de les lesions

S'espera que tots dos estiguin a punt per al derbi contra l'Espanyol, a diferència d'Ansu Fati, que en té per diverses setmanes

Redacció Esport3Actualitzat

El centrecampista Nico González, que va haver de ser substituït al minut 57 del partit que el Barcelona va disputar aquest dissabte a Balaídos davant el Celta, té una sobrecàrrega a l'adductor, segons han informat els serveis mèdics del club català.

El jugador del planter no s'incorporarà a la selecció espanyola sub-21 i es quedarà a Barcelona fent recuperació per posar-se, com més aviat millor, a les ordres del nou tècnic, Xavi Hernández.

Francho Serrano, centrecampista del Saragossa, ha estat cridat per Luis de la Fuente, seleccionador sub-21, per suplir la baixa del lesionat Nico ​​i aquest dilluns s'unirà a la resta de jugadors de la convocatòria.

Tampoc serà a la convocatòria de l'absoluta el davanter Ansu Fati, que té un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra que el farà estar unes quantes setmanes de baixa. El seu lloc a la llista de Luis Enrique l'ha ocupat el davanter de l'Espanyol Raúl de Tomás.

El tercer futbolista blaugrana lesionat a Vigo, el defensa Eric García, té sobrecàrrega al bessó de la cama dreta i, segons ha informat el club, tampoc es podrà incorporar a la selecció espanyola:

Diego Llorente ha estat convocat per Luis Enrique en el seu lloc:

 

Anar al contingut