Eric Garcia, durant un escalfament amb el Barça (Europa Press)
Eric Garcia, durant un escalfament amb el Barça (Europa Press)
futbol

Eric Garcia explica el sorprenent gir de guió en la seva sortida del Barça

El jugador català ha reconegut que tot va canviar en qüestió de poques hores després d'una conversa amb Xavi

Eric Garcia sembla un altre al Girona. En pocs mesos, ha passat de no tenir gaires minuts amb el Barça ha de ser una peça molt important en un Girona que es troba en un gran moment de forma. En una entrevista a Jijantes, ha parlat de la seva sortida del Barça com a cedit i ha explicat el sorprenent gir de guió que l'ha fet acabar a Girona.

El central català ha reconegut que no estava passant un bon moment en els últims mesos al Camp Nou. "Òbviament he necessitat ajuda. Soc molt jove i va bé parlar amb gent per veure les coses des de fora. "Aquí, quan alguna cosa no va bé, es passa del 100 al 0. Cal saber tenir pausa per saber què no he fet tan bé", ha explicat el jugador del Girona. 

El jugador ha reconegut que necessitava tornar a tenir minuts i gaudir jugant a futbol, tot i que la seva sortida de Barcelona va tenir un gir inesperat. Eric Garcia ha confessat que havia pres la decisió de quedar-se després de parlar amb Xavi, però tot va canviar en 24 hores, i dona a entendre que no va ser del tot una decisió seva.

"Vaig tenir una conversa amb el míster, vam decidir ja quedar-nos i el divendres vaig sortir (cedit).".

 

Ara, Eric Garcia viu un moment dolç a Girona, on ha recuperat ràpidament la confiança i juga amb regularitat. El defensa de Martorell té clar que no té res a veure jugar al Girona amb jugar en equips com el Barça o el Madrid.

"És diferent. La pressió que tens al Barça és diferent. Aquí tens menys partits i més temps per preparar els partits. Estic aquí perquè tenia ganes de jugar, ho necessitava."

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut