Eric Garcia: "Amb Pedri, Ferran, Sergi Roberto... fem conya que estem per sobre"

El central de Martorell ha trobat a Girona el que tant anhelava: minuts i confiança
Cristina Busquets Rovira Actualitzat

Cedit pel Barça fins a final de temporada, la bona campanya dels gironins ha col·locat Eric Garcia un altre cop a l'òrbita de la selecció espanyola i liderant la Lliga amb una altra samarreta. Va ser l'últim reforç de l'equip i ja es va trobar un Girona en bona dinàmica. Tot i això, Eric Garcia es va fer un lloc i és un indiscutible de Míchel.

"Fer canvis quan les coses van bé és molt complicat per a un entrenador i em va donar la confiança; vam guanyar, vam treure un resultat positiu, i jo crec que per això també he pogut encarrilar aquests partits ràpids tan seguits."

Amb el Girona, és líder de Primera i veu el Barça a la tercera posició. El de Martorell, en una entrevista a TV3, admet alguna broma amb els seus excompanys de vestidor.

"Tinc molta relació amb Pedri, Ferran, Sergi Roberto, Gavi... Vaig parlant amb ells i sí que fem una mica de conya. "Mira, que estem per sobre!" Però al final, equips com el Barça o el Madrid estaran a dalt de tot al final de la Lliga."

 

Eric Garcia, entrevistat per TV3

Després de guanyar a Pamplona, el discurs de l'equip ha canviat. Ja no fa por parlar d'Europa

"No és sort. Ens ho hem guanyat per la feina que estem fent i pel joc que estem fent. He tingut la sort d'estar en grans vestidors on també hi ha hagut aquesta comunió i, al final, és el que et porta a aconseguir grans objectius." 

A l'horitzó, la visita dels gironins a l'Estadi Olímpic, d'aquí un mes.

"Em farà especial il·lusió perquè, al final, és el meu club. Jugaré contra amics meus i per això serà especial, però per res més."

Abans sabrà si forma part dels escollits per a la selecció espanyola. De moment, és a la prellista amb el seu company Aleix.

"És molt important per al club. Reconeix tota la feina que estem fent tots, començant pel míster, l'staff i tots els jugadors. I, òbviament, a nivell personal estic molt content."

L'Eric és feliç a Girona, on ha trobat el que tant anhelava: minuts i confiança. La combinació només pot dur a l'èxit.  

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut