Bàsquet

Entrevista a Marc Gasol: "Sento molt d'agraïment"

Els Memphis Grizzlies homenatjaran Marc Gasol penjant la seva samarreta al sostre del pavelló. TV3 parla amb l'expivot en la vigília d'un moment per a la història

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Gasol viurà aquest cap de setmana un dels moments més emotius de la seva vida. I això que n'ha viscut uns quants. L'expivot de Sant Boi de Llobregat serà homenatjat amb tots els honors per l'equip que va defensar durant més temporades, els Memphis Grizzlies.

"Sento molt d'agraïment perquè han estat molts anys. Ha estat un viatge molt especial. Vaig arribar aquí a Memphis amb 16 anys i vam marxar quan ja en tenia 34 i era pare de dues criatures. Són molts records, són molts moments. L'honor que et pengin la samarreta és únic. Em sento molt afortunat que sigui així."

Gasol veurà la seva samarreta penjada al costat d'un altre jugador que va coincidir amb ell en una de les millors etapes de la franquícia, Zach Randolph.

"El bàsquet em va ajudar a integrar-me i vaig fer amics que encara perduren, relacions que perduren en el temps (...) Veus com el bàsquet és una eina d'integració molt potent."

 

 

L'exjugador català explica el vincle tan especial que s'ha creat amb la ciutat de Memphis:

"Aquests dies que hem estat voltant per Memphis hem pogut sentir molta estima i respecte. Més enllà dels rebots o els punts, l'afecte que ens han tingut aquí ha estat sobretot per la personalitat, per com s'han fet les coses més que no pas pel que s'ha aconseguit. Això està molt bé i té molt de mèrit. Els nostres pares ens van ensenyar a ser agraïts i a tenir molta sensibilitat amb la gent que ho necessita, i així ho hem intentat."

A banda d'exfigura de l'NBA, Marc Gasol és en l'actualitat president del Bàsquet Girona. Tot i les dificultats, en Marc veu motius per a l'optimisme, tot i que l'equip està lluitant per salvar la categoria:

"Crec que anem pel bon camí. Evidentment, sempre es podria estar millor. Si fem la feina bé cada dia i no s'arriba a l'objectiu, es pot dormir tranquil."

Finalment, l'expivot de Sant Boi gairebé fa plorar d'emoció Jordi Robirosa en el que probablement serà l'últim desplaçament als Estats Units de la seva carrera:

"Tots els basquetmaniàtics ens vam enamorar d'aquest esport i vam tenir la sort de gaudir de tu, i això encara afegeix més emoció a un cap de setmana que ja serà molt emotiu. Moltes gràcies pel teu esforç i dedicació i per fer encara més gran aquest esport que tant ens estimem."

 

ARXIVAT A:
Marc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut