Espanyol

Entrada duríssima a l'Espanyol-Osca: "És criminal, pot lesionar-lo de gravetat"

Només era el minut 2 de partit quan Antonio Roca ha rebut una forta entrada de Sergi Armero que el podria haver lesionat de gravetat

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha rebut la visita de l'Osca a la ciutat esportiva Dani Jarque. Era el segon amistós dels de Manolo González i hauria pogut ser l'últim de la temporada d'Antonio Roca. No havien passat ni dos minuts de partit quan l'extrem dret blanc-i-blau ha rebut una duríssima entrada de Sergi Armero.

Pilota dividida al mig del camp, sense cap perill, i el jugador de l'Osca ha fet una entrada en planxa directa a la tíbia del de l'Espanyol. L'acció, que era de vermella sense cap mena de dubte, ha acabat amb només un avís de l'àrbitre cap a Armero. Així ho ha considerat el col·legiat del partit, en tractar-se d'un amistós.

Marc Mayola, comentarista del partit que s'ha pogut veure per Esport3, ha estat dur amb el jugador de l'Osca.

"L'ha pogut lesionar de gravetat. És una entrada de targeta vermella, no pots fer aquesta entrada a un company de professió. No la pots fer en un partit oficial, encara menys en un amistós. És una entrada criminal que pot lesionar de gravetat un company i perdre's mesos de competició. Esperem que no sigui així."


Per sort, Antonio Roca s'ha pogut refer de la dura entrada i ha continuat el partit amb normalitat

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut