Lewandowski parla amb el seu entrenador de Polònia

Ensurt amb Lewandowski

El polonès va notar molèsties en el partit contra Escòcia i va demanar canvi pensant en el Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

Robert Lewandowski no va poder acabar el partit que la seva selecció va jugar contra Escòcia. Després de fer un gol i una assistència, el davanter polonès va demanar el canvi en el minut 72 perquè va notar molèsties musculars i va preferir no arriscar. Lewandowski va prendre aquesta decisió pensant en Polònia, però també en el Barça. Així ho va explicar ell mateix en acabar el partit:

"He notat molèsties i després he notat una mica de dolor. M'he adonat que si arriscava avui, demà o demà passat podria ser molt pitjor. Pel bé de l'equip i per la meva salut, he preferit demanar el canvi. La temporada serà molt exigent. Pot ser que hagi de jugar 70 partits, aquesta campanya, així que necessito administrar la meva força i la meva energia de manera sàvia"

Lewandowski continua molt inspirat de cara a porteria, i contra els escocesos va allargar la ratxa golejadora amb què ha encetat la temporada. El davanter barcelonista va marcar de penal el segon gol del seu equip i abans havia fet l'assistència perquè Szymanski fes el primer. Els escocesos van aconseguir empatar, però Polònia va fer el gol de la victòria ja en temps de descompte, gràcies al gol de Zalewski, també des del punt de penal.

Amb el d'aquest dijous, Lewandowski ja ha marcat 84 gols en els 152 partits que ha disputat amb la seva selecció.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut