Enigmàtic missatge de Nico Williams... que després esborra: "Bla-bla-bla"
Enigmàtic missatge de Nico Williams... que després esborra: "Bla-bla-bla"
FUTBOL

Enigmàtic missatge de Nico Williams... que després esborra: "Bla-bla-bla"

L'extrem publica a la xarxa X un missatge que vol fer callar els seus haters

Redacció Esport3Actualitzat

"Bla-bla-bla" acompanyat d'emojis demanant que la gent calli. Aquest ha estat el missatge de Nico Williams a les xarxes socials minuts després que la selecció espanyola aconseguís una victòria èpica contra Suïssa amb un jugador menys a l'Estadi de Ginebra. Un missatge que una estona després s'ha acabat esborrant. Espanya va guanyar malgrat l'expulsió de Le Normand en el minut 20 i el futbolista de l'Athletic Club va jugar fins al minut 59.

El petit dels Williams va fer un bon partit a pesar que les condicions del terreny de joc, molt afectat per la pluja, i l'expulsió del central de l'Atlètic de Madrid no van permetre un joc fluid. Però el partit va passar en un segon pla per aquest tuit:

 

El tuit del jugador de l'Athletic tenia, en només 30 minuts, dos mil m'agrades i moltes persones responent al futbolista. La majoria d'intervencions estaven relacionades amb el serial que va protagonitzar el futbolista durant aquest estiu, en el qual es va relacionar l'extrem amb el Barcelona.

Molts dels comentaris eren aficionats del club blaugrana que criticaven el jugador pel seu rendiment aquesta temporada recordant-li els 0 gols i 0 assistències que porta des que ha arrencat la Lliga. Fins i tot alegrant-se per no haver fitxat l'atacant i celebrant la contractació de Dani Olmo, que no hauria pogut passar si el de l'Athletic hagués arribat a Can Barça. Alguns fins i tot afirmaven que el rendiment del jugador a l'Eurocopa "només van ser guspires".

Però no tot eren crítiques en el post. També hi havia seguidors del club culer que afirmaven "continuar esperant" al Camp Nou Nico Williams, que fa escassos dies va declarar que vol "estar un any més" en el conjunt basc "i gaudir a Europa amb l'Athletic".

 

No se sap amb certesa a qui es dirigia aquest missatge, però la publicació d'aquest post ha generat polèmica entorn de la figura del futbolista. El que sembla evident ara com ara és que un sector de l'afició del Barça està descontenta per la no arribada del jugador a Barcelona i ara critiquen el seu rendiment en aquest inici de temporada.

Anar al contingut