L'enganxada de Xavi amb Vinícius (EFE)

Enganxada de Xavi amb Vinícius i Ancelotti l'acaba traient del camp

El brasiler ha reclamat una falta d'Araujo i el Barça ha estat a prop de marcar en el contraatac
Redacció Esport3 Actualitzat

No ha trigat ni mitja hora el partit a escalfar-se. Xavi s'ha enganxat amb Vinícius després d'una protesta del brasiler. El davanter del Madrid ha perdut la pilota, ha caigut a terra o ha demanat falta falta. El Barça ha sortit al contraatac, i després d'una sotana, Joao Félix ha estat a punt de plantar-se sol davant el porter.

Quan tots els focus es quedaven amb una possible falta de Carvajal a Félix, Xavi estava discutint a la banda amb Vinícius. El brasiler s'ha acostat a la zona de Xavi a reclamar una falta i s'han enganxat en una discussió que ha acabat de manera curiosa. L'entrenador del Barça ha donat uns copets amb la mà a la cara de Vinícius mentre li deia que no hi havia cap falta d'Araujo sobre ell.

L'escena no ha anat a més. L'entrenador del Madrid, Carlo Ancelotti també s'ha acostat ràpidament a endur-se Vinícius.

Uns minuts més tard, més polèmica amb Vinícius com a actor principal. El brasiler marxava al contraatac i Ferran Torres ha decidit fer-li un placatge per frenar-lo. Tots dos han rodolat per terra i Ferran ha pres mal. S'han disculpat i la cosa no ha anat a més.

Ancelotti acaba treient del camp a Vinícius

El jugador brasiler ha estat substituït en els minuts de descompte després d'un partit de discret. Mentre marxava del camp, amb el partit ja a favor dels blancs, Vinícius s'ha aturat dins del camp a fer gestos a grada visitant. El linier ha recriminat la seva actitud i ha demanat a Vinícius que sortís del camp. Finalment, ha aparegut el seu entrenador, ha agafat el seu jugador del braç i se l'ha endut a la banqueta.

Mira la polèmica i el resum del Barça-Madrid (1-2)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut