Xavi, en un entrenament del Barça (EFE)
Barça

Enfocats en la Lliga: els 11 partits del Barça fins a final de temporada

El calendari de l'equip de Xavi per certificar un títol que té gairebé a la butxaca

Redacció Esport3Actualitzat

Fora d'Europa i eliminat de la Copa, al Barça li ha quedat un calendari molt escarransit, al contrari que a l'etern rival, que es manté viu en tres competicions. Ara bé, guanyar la Lliga és una missió impossible per al Reial Madrid. Haurien de ser els blaugranes els que la perdessin. Amb 12 punts d'avantatge sobre els blancs, difícilment passarà.  

Això sí, a Xavi li tocarà aixecar els ànims d'una plantilla que fa pocs dies va rebre una patacada històrica a la Copa del Rei.

El primer partit per reaccionar serà aquest dilluns al Camp Nou amb la visita del Girona. Queden 11 jornades perquè s'acabi la Lliga. En aquest mes d'abril, els de Xavi s'enfrontaran amb tres equips madrilenys. El més complicat, el duel a l'Estadi contra l'Atlètic de Simeone per Sant Jordi.

Els blaugranes podrien proclamar-se campions de lliga el 13 o 14 de maig al camp de l'Espanyol si guanyen tots els partits i el Madrid ensopega en un, ja que quedaran 12 punts en joc, però els d'Ancelotti tenen el goal-average a favor. Si els blancs també guanyen tots els partits, els de Xavi podran ser campions el 20 o 21 de maig davant la Reial Societat al Camp Nou. El Barça tancarà la Lliga a Balaídos al juny, en una temporada en què Xavi podria repetir una frase mítica.

Anar al contingut