El Barça pressiona Dembélé i no veu incompatible fitxar Haaland i Morata

Mateu Alemany envia un ultimàtum al francès, confirma que hi ha marge salarial per inscriure Dani Alves i apunta que a més del brasiler i de Ferran Torres hi pot haver més novetats
Redacció Esport3 Actualitzat

La presentació de Ferran Torres ha servit perquè Joan Laporta i Mateu Alemany aclaríssin com està la situació del planter, just quan s'obre el termini per inscriure jugadors al mercat d'hivern.   

Alemany ha explicat que "per Dani Alves ja hi ha marge salarial i serà inscrit entre avui i demà. Pot haver-hi més arribades al gener en funció de les sortides que hi pugui haver" a partir d'ara. 

Erling Haaland i Morata, a escena

Laporta, de la seva banda, ha explicat que, paral·lelament als plans d'aquest mercat d'hivern, el club també treballa en reforços per a l'estiu. I no ha volgut posar límits quan se li ha preguntat per una de les peces més cobejades del mercat, com és Erling Braut Haaland: 

"Aquest equip està en reconstrucció i tot és possible. Estem pendents del mercat i el Barça continua sent una referència. Afortunadament, els grans jugadors encara tenen en consideració el Barça. Estem treballant amb molta serenitat, marcant el tempo nosaltres. Hem tornat i amb ganes de fer-ho molt bé. Hem de treballar molt bé, en paràmetres esportius i econòmics i estem progressant bé, funciona i tot és possible".  

 

 

I si sobre si això seria incompatible amb el fitxatge de Morata, ha estat taxatiu:

"Aquestes incompatibilitats de si ve un, no pot venir l'altre, és que tenim urgències aquesta temporada i volem guanyar títols, perquè ens hem tornat a enganxar a LaLiga, tenim la Copa, i després la Supercopa a l'Aràbia Saudita i també som a l'Europa League. Volem donar resposta a aquestes necessitats."

 

Pressió a Ousmane Dembélé per a la seva renovació

El FC Barcelona ha aprofitat la roda de premsa de presentació de Ferran Torres per enviar un ultimàtum a Ousmane Dembélé. L'encarregat de pressionar Ousmane Dembélé ha estat Mateu Alemany, director de futbol professional:

"No està prevista cap reunió per a avui amb els seus representants. Saben molt bé que volem que Dembélé es quedi, l'únic que podem dir és que no es pot dilatar gaire més, estem esperant una resposta definitiva i prendrem les mesures que més convinguin a l'entitat".

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut