El tècnic del Barça s'ha mostrat molt optimista amb Ansu Fati (EFE)

Xavi Hernández: "Hem de tenir paciència, estem a l'era post-Messi"

Els de Xavi buscaran encadenar el seu segon triomf consecutiu: "Davant el Rayo hem de recuperar les bones sensacions", ha dit el tècnic blaugrana
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

L'equip de Xavi Hernández no va tenir la seva millor actuació a Anoeta i, tot i això, va poder sortir amb els tres punts en un dels estadis més complicats del futbol espanyol. Era molt important guanyar el matx de dijous passat, ja que la inesperada derrota contra el Cadis podia haver generat certs dubtes en l'ambient.

Xavi Hernández ha deixat clar que el club ha d'existir "molta paciència i calma per afrontar aquest inici de projecte ja sense Leo Messi. Xavi té clar on va, però també ha recordat d'on venen, referint-se a la dificultat afegida per al Barça aquesta temporada, la primera del que el tècnic ha anomenat "era post-Messi"

 

El Barça va haver de suar per aconseguir la victòria al partit davant la Reial Societat (0-1). Per això buscarà millorar les sensacions. Durant la roda de premsa prèvia al partit, Xavi Hernández ha reconegut que l'equip ha baixat el nivell respecte als primers mesos de l'any.

"Les derrotes contra el Cadis i l'Eintracht de Frankfurt i la victòria ajustada contra la Reial Societat ens demostren que l'equip no està en el millor moment."

"Davant el Rayo hem de recuperar les bones sensacions."

Xavi ha parlat de la situació de Piqué, de qui ha valorat l'esforç i la professionalitat:

"Avui no s'ha pogut entrenar amb l'equip, però veurem com es troba demà."

El tècnic del Barça s'ha mostrat molt optimista amb Ansu Fati, amb qui ja compta per al partit contra el Mallorca:

 

Aquesta és la convocatòria de Xavi per al partit de demà al Camp Nou, l'últim partit ajornat de la Lliga:

 

Amb 63 punts sumats fins a la data, els blaugranes han aconseguit escalar a la segona plaça, però la Lliga ja és un somni gairebé inabastable, perquè es troba a 15 punts del Reial Madrid.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut