BARÇA

Xavi demana unió: "El dia que els jugadors no estiguin amb mi, me n'aniré cap a casa"

L'entrenador del Barça agraeix la visita de Laporta a la plantilla i promet competir pels tres títols en joc

Redacció Esport3Actualitzat

"Tots units fem força", forma part de l'himne del Barça, i Xavi Hernández l'ha incorporat al seu discurs per demanar unió en temps difícils. La patacada en la final de la Supercopa d'Espanya ha deixat tocats l'entrenador i la plantilla. Aquest dimecres, a la Ciutat Esportiva, el mateix Laporta ha visitat l'equip per mirar de donar ànims als jugadors.

"El president és la persona més positiva. Em supera, fins i tot. Està amb ganes. Queden tres títols, els més importants. Fe i confiança en l'staff i els jugadors. Això ens ha transmès."

 

L'entrenador del Barça ha admès que, contra el Madrid, "tot va sortir a l'inrevés". En la xerrada amb els jugadors abans de l'entrenament d'ahir, van repassar tot allò que va fallar. Per Xavi, no hi ha cap dubte que tothom està alineat dins del vestidor.

"El dia que els jugadors no estiguin amb mi, agafaré les coses i me n'aniré cap a casa. Parlem molt, i no només amb els capitans, sinó amb tothom. Estem tocats. Les derrotes, i sobretot contra el Madrid, pesen i costen de pair. L'equip està fort i sempre ha cregut en el que fem. Així m'ho han fet saber."

Xavi entén les crítiques, però alhora demana paciència. "Estem a la meitat de la temporada i amb tot en joc", recorda. Però també entén com funciona aquest negoci, fins al punt que alguns sectors puguin discutir la seva continuïtat a la banqueta.

"Si l'any passat no guanyo la Lliga, ja no seria aquí. Mai seré un problema per al Barça. Ho sap el president, ho sap Deco i ho saben els jugadors. Quan vegin que no sumo, me'n vaig cap a casa, sense problemes."

 

I ha afegit:

"Si soc aquí és perquè s'han cobert els objectius. Quan soc a Qatar i em venen a fitxar, el club està molt malament. L'objectiu és acabar entre els quatre primers. I acabem segons! Objectiu complert. L'any passat, l'objectiu és guanyar la Lliga. I la guanyem, i també la Supercopa. Estem per sobre de les expectatives. Aquest any, l'objectiu és guanyar títols. No vam estar a l'altura en la Supercopa. Som als vuitens de la Champions i la competirem. Si no es guanya, com tots els entrenadors... Jo seré el primer a dir 'fins aquí hem arribat'."

 

 

La precarietat financera del club lliga Xavi de mans i peus. Assumeix que no hi haurà fitxatges en el mercat d'hivern i lamenta, especialment, l'absència de Gavi.

"Hem trobat a faltar el lideratge de Gavi. La lesió de Gavi és una punyalada al cor. És l'ànima de l'equip. És difícil, el rol de Gavi. Només n'hi ha un al món. Hem de ser més competitius, tirar més de grup."

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut