Xavi es queda al Barça (FC Barcelona)
Barça

Xavi, futur blaugrana: "La renovació ja està feta, soc feliç"

Ronald Araujo és la principal novetat de la convocatòria contra el Celta, en un moment "excel·lent" de l'equip

Redació Esport3Actualitzat

Moment dolç per al Barça. L'equip ha debutat de manera convincent a la Champions i encadena cinc victòries consecutives en els sis primers partits de Lliga. Xavi, però, no vol que l'equip es relaxi aquest dissabte a casa contra el Celta. El partit és a les 18.30.

Novetat Araujo

La novetat de la convocatòria és la tornada de Ronald Araujo després de la lesió. "És vital. És un corrector espectacular. Ja és un dels capitans, és fonamental per a mi, torna a estar content. El seu esperit és brutal."

Sobre el partit contra el Celta, Xavi ha destacat la importància de jugar a casa.

"No és el Camp Nou, però l'ambient és d'harmonia molt bona. No hem encaixat i hem guanyat dos dels tres partits a casa amb solvència. El Celta porta menys punts del que es mereix, no va merèixer perdre contra el Mallorca."

Xavi assegura que l'equip ha millorat el nivell gràcies a jugadors com Gündogan o Cancelo

"I jugadors com Gavi, Kounde o Andreas s'atreveixen més. Frenkie està a gust. Tot el treball diari està donant els seus fruits."

 

Xavi 2025

Un dels temes de la roda de premsa prèvia al Celta ha estat la renovació imminent de Xavi fins al 2025 amb una temporada opcional, condicionada per si l'equip guanya títols importants. El tècnic ha insistit que la renovació està feta i ja s'ha fet l'anunci oficial.

L'acord serà fins al 2025, però inclou també una clàusula de renovació automàtica per una temporada suplementària en el cas que el Barça guanyi algun dels títols grans, com la Lliga o la Champions. 

Xavi ha assegurat que és feliç, però ha admès que el Barça és "una muntanya russa i que estar-hi 15 anys és molt complicat."

 

Anar al contingut