Champions League

Xavi llança el repte al vestidor del Barça: "Els diré que no tinguin por"

Abans del transcendental duel de Champions contra el Nàpols, l'entrenador blaugrana ha fet una crida a l'afició: "Tant de bo que visquem una nit màgica"

Redacció Esport3Actualitzat

És el partit més important de la temporada. En joc, l'accés als quarts de final de la Champions, territori inaccessible per al Barça en els últims anys. Hores abans, Xavi Hernández fa una crida a tot el barcelonisme, i en especial als seus jugadors.

"Els diré que no tinguin por. Hem de fer un pas endavant, sense por de res. Fa quatre anys que no estem en quarts de la Champions. Hem de ser valents. No hem de tenir por de fallar, sinó la necessitat de mostrar que podem competir."

Conscient de la rellevància de la cita, l'entrenador del Barça també s'ha adreçat a l'afició blaugrana.

"El pes de l'afició ens dona una mica de favoritisme. Nosaltres hi posarem el coll. Això ha de ser una olla de pressió. Els culers han de venir a animar perquè el futbolista senti l'escalf de l'afició."

 

 

"Jo tinc data de caducitat"

Xavi ha volgut deixar de banda el seu futur. Ara mateix, diu, el focus ha d'estar en la competició, i no en el seu relleu.

"Jo no soc important aquí. Jo tinc data de caducitat. L'important és el club, l'equip, la unió de tot el barcelonisme, amb l'afició de 10. Tant de bo que visquem una nit màgica."

Xavi durant la roda de premsa del Barça-Nàpols de la Champions
Xavi durant la roda de premsa del Barça-Nàpols de la Champions. (Foto: EFE)
ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut