El Tigrinho amb Barcelona de fons (FC Barcelona)

El primer dia de Vitor Roque a Barcelona: "Vinc a fer gols"

El davanter brasiler farà el primer entrenament divendres a les ordres de Xavi Hernández
Redacció Esport3 Actualitzat

Vitor Roque ja és a Barcelona. "L'esperança" del barcelonisme ha aterrat aquest dimecres al voltant de dos quarts de nou del matí a l'aeroport del Prat procedent del Brasil després de fer escala a Madrid. D'allà se n'ha anat directe a la capital catalana, vestit ja per primer cop amb roba oficial de l'equip blaugrana.

"És un somni que he fet realitat ara. Vinc a aprendre al màxim amb el grup i a fer gols. Ha estat un somni des de petit", han estat les primeres declaracions oficials amb el club.

 


Vitor Roque ja té taquilla al vestidor blaugrana. El davanter s'asseurà entre Raphinha i Lewandowski.

Vitor Roque amb la seva nova taquilla (FC Barcelona)

Aquest dimarts va sortir amb la seva família des de Curitiba, enmig de molta expectació. "Ja soc aquí!", ha estat el missatge del Barça per confirmar l'arribada del brasiler. 


Tot i l'expectació mediàtica a l'aeroport del Prat, no se l'ha vist obertament en la seva arribada. A les xarxes socials s'ha viralitzat un vídeo des de dins del cotxe saludant uns aficionats.
 


Abans d'agafar l'avió, el jove brasiler ha fet les seves primeres declaracions en català: "Culers, ens veiem aviat."

 


A l'aeroport d'origen, se l'ha vist amb les maletes i fins i tot ha firmat la primera samarreta del Barça.


El Tigrinho és el protagonista de l'actualitat blaugrana aquesta aturada nadalenca, i les xarxes del club en van plenes, de l'arribada del jove brasiler al club.


De fet, el ja exjugador de l'Atletico Paranense ha estat presentat com un autèntic regal de Nadal. "All I want for Christmas is you" (Tot el que vull per Nadal ets tu) escalfava l'entitat blaugrana els dies previs a la seva arribada.

En el seu primer dia com a culer el davanter ha passat per les oficines del club, on s'ha deixat fotografiar a davant l'escut mentre sostenia una bufanda del Barça. 

Vitor Roque va ser fitxat l'estiu passat amb vista a una incorporació més tardana, i finalment podrà ser inscrit per la lesió de Gavi a partir de l'1 de gener. El jove brasiler s'incorporarà als entrenaments de l'equip tan bon punt es reprenguin. La data facilitada per Xavi Hernández és, finalment, el 29 de desembre --en lloc del 28 inicialment previst-- per compensar el desgast del viatge a Dallas.

L'internacional de la "canarinha" ja estarà, doncs, disponible per a Xavi de cara al primer partit de l'any, el Las Palmas-Barça de Lliga el 4 de gener.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut