Barça-Valladolid
El Barça es vol refer a la Cerámica (Reuters)
Barça

EN DIRECTE | Vila-real - Barça: els culers tornen al "mode Lliga"

L'equip de Flick vol recuperar les bones sensacions a la Lliga per continuar invicte en la seva visita a la Ceràmica

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha d'activar el "mode Lliga" després de la derrota en la nova Champions davant el Mònaco. Amb un calendari cada vegada més congestionat, el club blaugrana viatja a Vila-real menys de 72 hores després del partit de Lliga de Campions amb la intenció de tornar al camí de les victòries i el bon joc demostrat a la competició de domèstica. Encara que ho farà contra un dels millors equips fins ara a la Lliga: el Vila-real de Marcelino García Toral.

L'equip de Hansi Flick ha de canviar el xip ràpidament per no perdre el bon estat de forma mostrat en les últimes jornades de Lliga. Tanmateix, els culers hauran de refer-se al desgast físic que va significar jugar 80 minuts amb un jugador menys a Mònaco. Malgrat que Flick no recupera cap jugador, Ansu Fati podrà continuar acumulant minuts després del seu retorn en el partit de Champions. Ferran Torres serà baixa per la vermella directa que va veure davant el Girona.

El Vila-real arriba al partit amb molt bones sensacions. Els de Marcelino són quarts a la classificació, encara que estan empatats a punts amb l'Atlètic (tercer) i Reial Madrid (segon), amb onze punts. Els groguets encara no han perdut aquesta temporada i no l'hi posaran fàcil, al Barça.

Segueix el Vila-real - Barça amb "Un dia de partit" a Esport3:

També pots seguir la transmissió de Catalunya Ràdio:

El minut a minut:

Anar al contingut